<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelbarendrecht.nl
Jamie

Column Jamie: Hollywood in Amsterdam

  •   25 keer gelezen

Achttien augustus 2017;

CHANNING TATUM KWAM NAAR AMSTERDAM! Zijn nieuwste film Logan Lucky, met onder andere Katie Holmes en Daniel Craig, ging namelijk in première in Pathé Tuschinski. Ik vind Channing een zeer goeie en bovendien een hele knappe acteur. Deze kans om een Hollywood acteur in het echt (en in eigen land!) te kunnen zien, liet ik zeker niet aan mij voorbijgaan.

Toch begon ik ineens te twijfelen. Straks sta ik daar de hele dag te wachten en vervolgens loopt meneer dan gewoon zo naar binnen. Gelukkig vertelde een beveiliger dat het honderd procent zeker was dat hij tijd ging nemen voor zijn fans. Channing stond er zelfs op dat hij tijd kreeg voor zijn fans. Ik was snel overtuigd en om kwart over zes stond ik klaar bij de hekken. Het was nog verassend rustig, want er stond maar één rij meiden voor me en niemand achter mij.

Om iets over half acht stapte Channing in een prachtig grijs pak uit een auto voor de ingang van het theater. Hij zwaaide en liep vervolgens gelijk naar de hekken toe, waar (inmiddels) rijen dik met fans stonden te gillen. Daarna liep hij gewoon op z'n gemakje de hele horde meiden af. Ik zag hem steeds dichterbij komen en ik werd ook gewoon ineens zenuwachtig. Eindelijk stond hij zo dichtbij dat ik hem kon aanraken. Ik deed mijn best om zijn aandacht te trekken voor een foto, wat helaas mislukte.

Later rende ik vanuit het restaurant, waar ik zat te eten, het hele Rembrandtplein over om hem nog een keer te kunnen zien voordat hij het Schiller Hotel (waar RTL Summer Night werd opgenomen) binnen ging. Dit keer met succes, alleen stond ik veel verder bij het hek vandaan.

Wat een beleving was dit zeg! Ik ben ongelofelijk blij dat ik toch in die rij ben gaan staan, ondanks mijn twijfels. Ik heb op de één of andere manier toch goeie kwaliteit foto's kunnen maken. Ik hoop dat er in de toekomst nog meer internationale acteurs naar Nederland komen, zodat ik die ook kan ontmoeten. Channing Tatum is in ieder geval overtuigd, nu de rest van Hollywood nog!

JAMIE

reageer als eerste

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537354&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>