Logo deschakelbarendrecht.nl
Spirit speelt in De Vrijenburgpoort.
Spirit speelt in De Vrijenburgpoort. (Foto: Hans de Bruyn)

Volleybal voor iedereen

  •   103 keer gelezen

BARENDRECHT - De Barendrechtse volleybalvereniging C.V.V. Spirit biedt leuk en dynamisch volleybal voor iedereen. Naast competitievolleybal op verschillende niveaus kan er bij Spirit ook recreatief gespeeld worden. Er is een bloeiende jeugdafdeling, met vijf meisjesteams en een jongensteam in verschillende leeftijdsgroepen. Voor de allerjongsten is er circulatievolleybal CMV. Deze volleybalvorm is bestemd voor kinderen vanaf ongeveer zes jaar. De kleinste volleyballertjes spelen in teams van vier spelers en krijgen op een speelse manier het spel onder de knie.
De eerste teams spelen zeer verdienstelijk. De heren zijn afgelopen seizoen gepromoveerd naar de regio derde Divisie en dames spelen dit seizoen eerste klasse. Zij worden optimaal ondersteund om op een zo hoog mogelijk niveau te presteren.
Spirit organiseert ook tal van andere activiteiten voor haar leden zoals een jeugdkamp, klaverjastoernooien, feestavonden en een groot nieuwjaarstoernooi waar vrienden, familie en collega's van harte welkom zijn om een balletje te tikken.
Elk team binnen Spirit heeft een vaste trainer die verantwoordelijk is voor de invulling van de trainingen en het verbeteren van de technische vaardigheden van de spelers. De trainingen zijn van maandag tor en met vrijdag en duren 1,5 uur.
CVV Spirit speelt haar thuiswedstrijden in sportzaal De Vrijenburgpoort aan de Hertenburg 32 in Barendrecht. De meeste thuis- en uitwedstrijden worden op zaterdag gespeeld.
Op www.cvv-spirit.nl is alle informatie te vinden.

reageer als eerste
Meer berichten