Logo deschakelbarendrecht.nl

2000e bevalling Ikazia

  •   89 keer gelezen

ROTTERDAM - Op 6 september om 7.52 uur is Fatima Zahra Ikachoura geboren in het Moeder en Kind Centrum van het Ikazia Ziekenhuis. Het was de 2000e bevalling van 2017. Doordat Fatima Zahra met een huidafwijking werd geboren en overgeplaatst moest worden naar het Sophia Kinderziekenhuis, kon de 2000e geboorte niet in het Ikazia Ziekenhuis worden gevierd. Marlies Verstuijf (Hoofd van het Moeder en Kind Centrum van Ikazia) zocht het kersverse gezin daarom op in het Sophia Kinderziekenhuis om de ouders alsnog persoonlijk te feliciteren én de unieke Ikazia kinderstoel te overhandigen.

,,Een bijzonder bezoek in een bijzondere tijd. De eerste momenten samen lopen anders dan verwacht. Gevoelens van spanning en blijdschap wisselen elkaar op dit moment af. We hopen dat Fatima Zahra snel weer naar huis mag", aldus de heer Ikachoura en mevrouw Iqachoura.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537354&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>