Logo deschakelbarendrecht.nl

Diacodoe voor jongeren

  •   47 keer gelezen

BARENDRECHT - De gezamenlijke Barendrechtse kerken houden zaterdag 30 september een bijzonder evenement. In samenwerking met stichting Present Barendrecht gaan jongeren vanuit alle kerken aan de slag tijdens de eerste Diacodoe.

Groepen jongeren van 12 tot 24 jaar zetten zich praktisch in voor iemand die die hulp goed kan gebruiken. Er staan tuin- en klusprojecten op de rol, maar er wordt bijvoorbeeld ook een gezellige sport- en spelmiddag georganiseerd voor kinderen.

De groepsgewijze aanpak en inzet van Present zorgt ervoor dat de activiteiten niet alleen fijn en nuttig zijn voor de mensen die hulp ontvangen. Ook voor de deelnemende jonge vrijwilligers is het gezellig en er is voldoende ruimte om elkaar eens op een andere manier te leren kennen.

Je hoeft niet bij een kerk te zijn aangesloten om mee te doen op deze dag. Jongeren tussen de 12 en 24 jaar die ook de handen uit de mouwen willen steken, kunnen zich aanmelden bij Present via info@presentbarendrecht.nl. Of stuur een app naar 0611333830.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537354&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>