Afbeelding

Nieuw lid Lokaal fonds voor Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - Het Lokaal fonds voor Barendrecht heeft er vanaf  heden een lid bij voor de toetsingscommissie. Haar naam is Petra Teunissen. Met deze versterking bestaat de toetsingscommissie nu uit drie leden. Overige leden van de toetsingscommissie zijn Leo van der Pol en Henk Groenveld.

Toetsingscommissie op sterkte Petra Teunissen heeft haar eigen tekstbureau In Orde Tekst & Advies in Barendrecht. Daarnaast is ze actief in diverse netwerken zoals het Louis Couperus Genootschap en PKN-gemeente Carnisse Haven. Als lid van de toetsingscommissie beoordeelt zij samen met de twee andere leden de aanvragen die binnenkomen, en geeft ze vervolgens advies aan het bestuur hierover. Met de komst van Petra is de toetsingscommissie op sterkte.

Diversiteit in initiatievenHet Lokaal fonds voor Barendrecht biedt ondersteuning aan een diversiteit aan projecten op het brede gebied van educatie, cultuur, sport en recreatie, natuur en milieu en de sociale en gezondheidszorg. Het Lokaal fonds voor Barendrecht is daarbij een verbinder tussen diverse partijen. De bijdrage vanuit het fonds bestaat niet altijd alleen maar uit een geldbijdrage, maar vaak ook uit het koppelen van partijen uit het uitgebreide netwerk aan een initiatiefnemer. 

Advertenties uit de krant