Afbeelding

Voorstelling voor ouders van pubers

Algemeen

BARENDRECHT - Van 2 oktober tot en met 8 oktober vindt de Week van de Opvoeding plaats. De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders en professionals. Het gaat om het bewust worden en uitspreken van opvoedvragen en vragen rondom het ouderschap die veel ouders hebben. Wat is een goede opvoeding? Wat vind je belangrijk in het ouderschap en wat doet het met je? In heel Nederland kun je workshops, webinars, lezingen of andere activiteiten bezoeken. Dit jaar is het thema 'buiten de lijntjes'.

Op dinsdag 3 Oktober is houden CJG Barendrecht, CJG Albrandswaard en CJG Ridderkerk de theatervoorstelling; "Puberstrijd, een reis door het puberbrein". Deze voorstelling is voor ouders van pubers (12 tot en met 18 jaar). Waarom slapen pubers zo lang uit? Waarom blijft het schoolwerk altijd liggen tot het laatste moment? Waarom doen ze zulke onbezonnen dingen, nemen onnodig veel risico of komen veel later thuis dan afgesproken? Waarom willen ze niet meer met u over hun belevenissen praten en vervolgens wel uren aan de telefoon met vrienden alle gebeurtenissen van die dag bespreken? Theater Thot neemt de bezoeker mee op reis in het puberbrein. Drie spelers en een trainer laten in theatervorm zien welke veranderingen plaatsvinden in dat brein en welke gevolgen dat heeft op het gedrag van uw kind. Een moeilijke puber is na deze voorstelling nog net zo moeilijk. Maar door deze interactieve, herkenbare voorstelling wordt het voor de opvoeders makkelijker dit gedrag te verklaren en te begrijpen.

Locatie: Blok0180, Haarspitwei 9, Barendrecht.?Tijd: inloop 19.30 uur, start 19.45 uur .

Meer informatie en aanmelden

De theatervoorstelling is gratis. Het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan alleen als men in Barendrecht, Albrandswaard of Ridderkerk woont.

Mail naar trainingenbar@cjgrijnmond.nl .

https://cjgbarendrecht.nl/theatervoorstelling-puberstrijd-een-reis-door-het-puberbrein/

Advertenties uit de krant