Afbeelding

Clubtoernooi Tang soo do - Karate

Algemeen

BARENDRECHT - Afgelopen vrijdag werd in Sporthal de Riederpoort  het jaarlijkse clubtoernooi gehouden bij Tang soo do vereniging Him Yong Gi. Het karatetoernooi was voor kinderen tot 14 jaar en naast eigen leden waren er ook deelnemers van Tang soo do verenigingen uit Hendrik Ido Ambacht en Spijkenisse. De ruim vijftig kinderen werden ingedeeld op leeftijd, lengte, gewicht en bandkleur en het wedstrijdonderdeel voor deze avond was sparren. Onder leiding van deskundige scheidsrechters werd er streng op toegezien dat de regels werden nageleefd.

Alle deelnemers hebben gevochten voor wat ze waard waren en dat leverde de volgende prijzen op: Goud voor Anisha Balradj, Jayden Flohe, Vera van Vliet, Tara Smits, Priya Kalloe, Gawaine van Kints, Karan Jayroep, Wessel van Gorp, Jesse de Vries, Thijs Beachaut.

Zilver voor Norah Saarloos, Sven van Vugt, Amy van der Heyden, Sanne Lucas, Ilva Snijders, Luuk van Daalen, Lauren Vlot, Sean Brady, Dominique van Dop, Annisa Lghoul.

Brons voor Fenna Bienefelt, Joel Donkersloot, Cathleen Young, Sienna Schutter, Manar Kardal, Oscar Lau, Armaan Nathoe, Kevin Young, Hugo Lau, Soumaya Lghoel.

Sensei Marcel Spierings is uiterst trots op alle deelnemers en hoopt dat dit toernooi een goede voorbereiding  zal zijn op het komende Internationale Karate toernooi van 14 oktober.

Nieuwsgierig naar de vechtkunst? Er wordt getraind op maandag, woensdag en vrijdag van 18 tot 20 uur in sporthal de Riederpoort in Barendrecht. Of neem contact op met Marcel Spierings 06-53684777, mspierings@sv.nl.

Advertenties uit de krant