Afbeelding

Sport en spel in herfstvakantie

dinsdag 17 oktober 2017 13:00

BARENDRECHT - De Buurtsportcoaches van Marlyne In & Outdoor organiseren elke schoolvakantie een sportfeest voor alle basisschoolkinderen uit Barendrecht.  In de Herfstvakantie zijn er twee leuke Sport- en spelactiviteiten voor alle kinderen van vier tot en met twaalf jaar.

Op 17 Oktober vindt de editie van het sportfeest voor kinderen plaats in De Driesprong. Alle kinderen vanaf vier jaar worden uitgenodigd om te komen sporten tussen 13 en 15 uur. Naast de leuke sport- en spelonderdelen vanuit de Buurtsportcoach zelf zullen er dit keer ook clinics worden gegeven door Korfbalvereniging Vitesse en door Rugby clinics TheScrum Nr 2.

Meer informatie en aanmelden via www.marlyneinenoutdoor.nl.

Tafeltennis Toernooi voor basisschoolkinderen
De kinderen van zes tot en met twaalf jaar hebben deze week ook de mogelijkheid om nog een extra sportactiviteit te bezoeken. Op donderdag 19 Oktober van 14 tot 16 uur vindt er in sporthal de Riederpoort aan de Riederhagen 2 een gaaf School Tafeltennistoernooi plaats! Tafeltennisvereniging Taveba uit Barendrecht verzorgt dit toernooi. Inschrijven kan via e-mail: barrywijers@upcmail.nl  (vermeld naam, groep en school). Men kan ook voor het toernooi nog inschrijven bij de zaal tussen 13.45 en 14 uur als er nog plaats vrij is.