Afbeelding

Wishful Singing in Carnisse Haven

Algemeen

BARENDRECHT - De commissie Cultuur Carnisse Haven is blij met de komst van Wishful Singing op zaterdagavond 9 december. In navolging van een aantal eerdere succesvolle concerten zal ditmaal een bijzonder kerstconcert plaatsvinden in kerkelijk centrum Carnisse Haven aan de Noordersingel 30.

De zangeressen van Wishful Singing vieren samen Kerstavond. Ze zingen klassiekers als Deck the Hall, In Dulci Jubilo en Away in a Manger en nemen ondertussen de kerstpost van dit jaar door. De familie in Australië stuurt babyfoto's mee. Aan het bibberige handschrift van Tante Neeltje te zien, is het hoog tijd voor een bezoekje..En zijn die hanenpoten niet van de boze buurman? In een vijfdelige opdrachtcompositie van Wijnand van Klaveren komen de huiselijke, grappige en ontroerende kerstwensen tot klinken. Na deze avond verlaat iedereen de zaal in opperbeste kerststemming!

Een avond female a cappella door Wishful Singing is een kleurrijke reis vol hoogtepunten en verrassingen. De vijf klassiek geschoolde zangeressen combineren hun wendbare stemmen en krachtige podiumpresentatie op een geheel eigen wijze. Ogenschijnlijk moeiteloos en eenvoudig, gepassioneerd in ieder gebaar en in iedere klank, avontuurlijk van begin tot eind. Het ensemble treedt regelmatig op in Nederlandse zalen zoals het Concertgebouw in Amsterdam en op buitenlandse festivals zoals het prestigieuze City of London Festival in Londen. Ook zijn er regelmatig tournees. Op TV treden ze vaak op in het programma Podium Witteman. Meer informatie over het ensemble en hun repertoire is te vinden op www.wishfulsinging.nl.

Informatie over de start van de kaartverkoop, voorverkoopadressen en de kosten volgen begin november.

Advertenties uit de krant