Afbeelding

BVC kan door

Algemeen

BARENDRECHT - Biljartvereniging Carnisselande Barendrecht (BVC) heeft deze zomer te horen kregen dat ze de speellocatie waar de biljarters zes jaar lang drie middagen per week wedstrijden, toernooien, trainingen en andere activiteiten hielden moesten verlaten. Dit vanwege het feit dat de uitbater van het café aan het Doormanplein de biljartzaal naar een feestzaal gaat ombouwen waardoor de biljarts zullen verdwijnen.
Het bestuur van de biljartvereniging is vervolgens met grote inzet en in samenwerking met de gemeente Barendrecht op zoek gegaan naar een nieuwe locatie voor de leden en de toekomstige leden. Dit alles heeft ertoe geleid dat de biljarters in samenwerking met en met financiële steun van de gemeente Barendrecht en de coöperatie van de Rabobank op maandag 30 oktober in de kantine van sporthal Riederpoort hun activiteiten op twee nieuwe Van Esch biljarttafels de komende jaren kunnen voortzetten.

Receptie
Dit houdt ook in dat de BVC het ledenaantal zal en kan uitbreiden. Om dit heugelijke feit een feestelijk tintje te geven verzorgt de club op maandag 30 oktober van 14.30 tot 16 uur in de kantine een receptie met een hapje en drankje.

Advertenties uit de krant