Logo deschakelbarendrecht.nl
Screenshot website dionnevandenberg.com
Screenshot website dionnevandenberg.com

Heerjansdamse wint IndieFest Ward

HEERJANSDAM - Dionne van den Berg uit Heerjansdam heeft een 'Award of Merit' (verdienste) gewonnen bij de IndieFest Film Awards. Ze kreeg de award in de categorie vrouwelijke filmmakers voor de korte film 'Leaving' uit 2017.

Dionne is actrice en filmmaker. Kortgeleden studeerde ze af aan de American Academy of Dramatic Arts in New York. Op dit moment is ze in New York en Los Angeles actief als filmmaker en actrice. Haar film Leaving werd afgelopen zomer gemaakt en onderzoekt thema's als oude vriendschap en het verlaten van en terugkeren naar je geboorteplaats.

Dionne: ,,Deze film is mijn debuut als filmmaker. Ik ben ontzettend trots dat ik deze award heb gekregen. Mijn doel is om via cinematografie aangrijpende verhalen te vertellen en grotere en betere rollen voor vrouwen van alle etniciteiten te creëren.'' Met het winnen van de award sluit Dionne aan bij internationaal gerespecteerde namen.

The IndieFest Film Awards erkennen film-, televisie-, video- en nieuwe mediaprofessionals die uitzonderlijke prestaties laten zien in creativiteit en vakmanschap. Professionals uit de film- en televisie-industrie beoordelen alle inzendingen.

Rick Prickett, voorzitter van de IndieFest Film Awards: ,,Inzendingen komen binnen van over de hele wereld, van grote bedrijven tot opmerkelijke nieuwe talenten. De jury was blij verrast over de uitzonderlijk hoge kwaliteit. Het doel van IndieFEST is winnaars te helpen om de erkenning te krijgen die ze verdienen.''

Meer weten over Dionne? Kijk dan op www.dionnevandenberg.com en www.fountainavenueproductions.com.

Meer berichten