Afbeelding

Gezamenlijke sponsor van Roparun team 185

Algemeen

BARENDRECHT - Barendrechtse Ondernemers hebben de handen in één geslagen om met elkaar Roparun Team 185 te sponsoren. Niet één sponsor, of twee, maar zoveel mogelijk sponsors uit het Barendrechtse bedrijfsleven vormen in mei 2018 samen één grote sponsor voor een enthousiast en krachtig vrouwenteam dat verder kijkt dan alleen haar eigen wereld en ook maatschappelijk een bijdrage wil leveren. Een vrouwenteam dat zich onder de naam

'Team Ondernemers Barendrecht' gedragen voelt door zo veel mogelijk Barendrechtse Ondernemers. Meer dan zestien ondernemers hebben al toegezegd mee te doen en ondersteunen daarmee het krachtige enthousiaste vrouwenteam.

Voor een bedrag van tenminste 250 euro kan men sponsor worden van het 'Team Ondernemers Barendrecht'. Daarnaast maakt men deel uit van een uniek nieuw netwerk waarvoor een plek voor ontmoeting en kennismaking tijdens de Doorkomst in Barendrecht geregeld is.

En natuurlijk ook leuk; men maakt deel uit van een uniek nieuw netwerk waarvoor een plek voor ontmoeting en kennismaking, tijdens de Doorkomst in Barendrecht, is geregeld.

Natuurlijk hoopt Team Ondernemers Barendrecht zoveel mogelijk ondernemers aan de lijst toe te mogen voegen. Meer informatie:

www.teamondernemersbarendrecht

Advertenties uit de krant