Afbeelding

Vacature voor assistent-coördinator

Algemeen

BARENDRECHT - Vanwege verdere professionalisering van het Lokaal fonds voor Barendrecht is het bestuur hard op zoek naar een assistent-coördinator. Deze assistent-coördinator geeft de stichting meer armslag om meer mooie initiatieven te ondersteunen. Het fonds speelt met name een beslissende rol bij kleinschalige projecten waar het vaak bruist van positieve intenties bij de betrokkenen, maar waar het ontbreekt aan vaardigheden om een project écht van de grond te tillen.

De assistent-coördinator die ze zoeken wil samen met Lokaal fonds Barendrecht mooier maken, kan goed organiseren en is een regelaar pur sang. De volledige vacaturetekst staat op de Facebookpagina.

Solliciteren kan door middel van het sturen van een CV met motivatie naar coördinator Jannie de Vlaam via info@lokaalfondsvoorbarendrecht.nl. Voor meer informatie is zij te bereiken via 06-16493900.

Het Lokaal fonds voor Barendrecht biedt ondersteuning aan kleinschalige projecten op het brede gebied van educatie, cultuur, sport en recreatie, natuur en milieu en de sociale en gezondheidszorg. Het Lokaal fonds voor Barendrecht is daarbij een verbinder tussen diverse partijen. De bijdrage vanuit het fonds bestaat niet altijd alleen maar uit een geldbijdrage, maar vaak ook uit het koppelen van partijen uit het uitgebreide netwerk aan een initiatiefnemer.

Advertenties uit de krant