Afbeelding

Oliebollen thuisgebracht door EMM

Algemeen

HEERJANSDAM - Men hoeft niet in de rij voor oliebollen, appelbeignets en saucijzenbroodje, want muziekvereniging EMM bezorgd thuis. Men kan, zoals ieder jaar, weer een bestelling bij hen plaatsen en daarmee steunt men de vereniging.

In de periode van 6 tot en met 21 december komen de leden van EMM bij bewoners van Heerjansdam aan de deur voor het opnemen van de bestelling(en) voor overheerlijke oliebollen, appelbeignets en saucijzenbroodjes. De bestelling wordt thuis afgeleverd op zaterdag 30 december. De oliebollen zijn verpakt in zakken van tien stuks van 8 euro. De appelbeignets zitten in doosjes van vier van 5 euro. De saucijzenbroodjes zijn 6 euro voor vier stuks.

EMM werkt samen met Bakkerij Voordijk, die de oudejaarslekkernijen levert.

Men kan ook telefonisch bestellen bij J.Breure, 078 - 6771781 of per email: info@emm-heerjansdam.nl. De bestelling afhalen kan op 30 december tussen 8.30 en 15 uur in de vergaderruimte van Sporthal Den Dam, Sportlaan 8 in Heerjansdam, waar ook oliebollen, appelbeignets en saucijzenbroodjes voor losse verkoop verkrijgbaar zullen zijn. Daarbij geldt wel: zo lang de voorraad strekt.

Advertenties uit de krant