Afbeelding

Cursus 'De kracht in jou'

Algemeen

INGEZONDEN

BARENDRECHT - Hoe vaak zeggen mensen wel niet 'Ik heb het zo druk' en hoe moeilijk is het om 'Nee' te zeggen? En dan zijn er vaak ook nog veel 'Negatieve gedachten' die je laten geloven dat er weinig dingen goed gaan, of dat je weinig dingen kunt. Dit alles bij elkaar kan een gevoel van stress veroorzaken. Een gevoel dat je altijd maar aan het rennen en vliegen bent en nooit ergens de rust voor hebt. Dat het leven en gebeurtenissen als in een flits aan je voorbij gaan. In de cursus 'De kracht in jou' wil ik je helpen om naar deze patronen te kijken. Hoe je denkt, hoe je je gedraagt en wat je sterke en minder sterke eigenschappen zijn, zijn enkele onderwerpen die aan bod zullen komen. In mijn werk als Psycholoog en ook in mijn persoonlijke leven heb ik ervaren dat je veel kunt leren van deze patronen. Je bent zelfs in staat om hier veranderingen in aan te brengen. Ik vind het erg boeiend om mijn kennis hierover te delen en deze ontdekkingstocht samen met anderen aan te gaan. Het is namelijk een heel leuke uitdaging om op deze manier aan jezelf te werken en te ervaren welke kracht er in jou aanwezig is. Wil jij dit ook ervaren?

De cursus bestaat uit acht donderdagavonden van 19.30 tot 22 uur. De eerste avond is op donderdag 18 januari en zal tweewekelijks plaatsvinden. De kosten bedragen 125 euro. Een introductieavond wordt gegeven op donderdag 4 januari 19.30 tot 21 uur.

De locatie is Praktijkcentrum Carnisse,Middeldijkerplein 3a, Barendrecht.

Opgeven en/of meer informatie: gerjannebloem@gmail.com of https://heerjansdam.buurbook.nl/plan/cursus-de-kracht-in-jou-45076

Advertenties uit de krant