Afbeelding

Afscheid juf Gea Nieuwland van kindcentrum De Rank

Algemeen

HEERJANSDAM - Kindcentrum De Rank van PIT kinderopvang & onderwijs heeft afscheid genomen van Gea Nieuwland die gaat genieten van haar pensioen. Samen met haar partner werd ze feestelijk begroet in de hal van RaJuBiBos. Door een haag van kinderen mocht ze op het podium komen waarbij ze werd toegezongen door alle kinderen van het kindcentrum. Daarna ging ze bij elke groep op bezoek en kreeg ze vier schilderijen aangeboden die samen een ster vormen. Alle kinderen hadden hieraan meegewerkt. Bij de schilderijen zat ook nog een kunstbon, want juf Gea is in haar vrije tijd veel bezig met kunst. Daarna was er nog gelegenheid voor alle kinderen en de ouders om afscheid te nemen van de juf.

De kinderen gaan juf Gea missen. Zij was een lieve, creatieve, grappige juf die goed kon uitleggen, ervan hield dat de kinderen samenwerkten en ook weleens op spekkies trakteerde als alle kinderen meer dan een 7 hadden voor een toets. In totaal heeft zij 38 jaar in het onderwijs gewerkt.

Ik ben dankbaar dat al die ouders, jaar in jaar uit, hun kind aan mij toevertrouwden. Ook van hen heb ik veel geleerd. Ik ga vooral de kinderen missen. Natuurlijk ook wel de ouders en mijn collega's, maar de kinderen waren voor mij altijd het belangrijkst."
 

Advertenties uit de krant