Afbeelding

Fotowedstrijd: mooiste plek

Algemeen

BARENDRECHT - In de maand december kunnen alle inwoners van Barendrecht meedoen aan de fotowedstrijd 'de mooiste plek in Barendrecht'. Deelnemers kunnen hun foto van de mooiste plek in Barendrecht op de Facebook-pagina van SGP-ChristenUnie Barendrecht plaatsen. De winnaar ontvangt een uitvergroting van zijn of haar foto op canvas.

,,Of het nu de gezellige oude dorpskern, de Gaatkensplas, de watertoren of de Middeldijk is, iedereen heeft wel een favoriete plek in Barendrecht", aldus Leendert Mijnders van SGP-ChristenUnie. ,,Met deze wedstrijd willen wij iedereen laten zien hoe mooi ons eigen dorp is en waar wij als Barendrechters trots op zijn. Als partij zetten wij ons graag in om de Barendrechtse identiteit te behouden. Wij zijn erg benieuwd naar de inzendingen!"

Iedereen met een Facebook-account kan op facebook.com/SGPCUBarendrecht onder het bericht van de wedstijd zijn of haar foto achterlaten in een reactie. De wedstrijd loopt tot en met 16 januari. Hoe meer likes op de ingezonden foto, hoe meer kans de foto maakt om te winnen. In de tweede helft van januari wordt door een jury een winnaar aangewezen. De winnaar ontvangt een uitvergroting van zijn of haar ingezonden foto op canvas.

Advertenties uit de krant