Lijsttrekker Marcel van Prehn
Lijsttrekker Marcel van Prehn

D66 te gast in Gemeenteloket

Algemeen

BARENDRECHT - Lokaal radioprogramma Gemeenteloket ontvangt donderdagavond 14 december de nieuwe lijsttrekker van D66 Barendrecht, Marcel van Prehn. Ook nummer 3 op de lijst, Marianne Tijssen, is aanwezig. Samen gaan zij in gesprek over de ambities die zijn partij voor Barendrecht heeft.

Van Prehn: ,,Kern van ons programma is de mooie samenleving die Barendrecht is behouden. Waar mogelijk verbeteren we Barendrecht, zodat we het kunnen doorgeven aan de volgende generatie." Welke keuzes zijn partij concreet wil maken voor Barendrecht, zal één van de centrale vragen zijn.

Van Prehn en Tijssen zijn op dit moment beiden raadslid voor D66 in Barendrecht en ze hopen na 21 maart opnieuw in de raad te komen. Voor Van Prehn zal dat dan voor het eerst als lijsttrekker zijn.

Gemeenteloket is het wekelijkse radioprogramma dat Barendrechters informeert over lokale politiek en gemeentebeleid. Tijdens het programma wordt toegelicht wat Barendrechters zullen merken van nieuwe wet- en regelgeving. Ook gaan jongeren live in debat over een actueel thema. Burgemeester, wethouders, politici en maatschappelijk actieve Barendrechters zijn geregeld te gast.

Gemeenteloket is elke donderdag vanaf 19 UUR te beluisteren op Exxact Barendrecht, via 106.4FM of exxact.nl.

Advertenties uit de krant