Afbeelding

Berkman verlaagt prijzen en verhoogt service

Algemeen

BARENDRECHT - Voordeliger tanken en toch extra service ontvangen. Bij Berkman is het een feit. Tanken kan aan de Tuindersweg sinds enkele maanden met de Laagste Prijs Garantie van Barendrecht. De service is tegenwoordig optioneel, maar ook gratis.

Het Barendrechtse familiebedrijf, ontstaan in 1903, staat bekend om de service en persoonlijke aandacht. ,,Daar zijn we trots op en dat houden we graag in stand. Daarom hebben we de Pitstop Service in het leven geroepen", aldus mede-eigenaar Pieter Berkman.

,,Tegelijkertijd merken we dat steeds meer mensen graag zelf tanken. Het liefst snel en voordelig. Dus laten we de bezoeker nu gewoon kiezen. Bij pomp 1 en 2 ontvangen klanten Pitstop Service. Bij pomp 3 tot en met 8 kunnen ze buiten betalen via de betaalautomaat en direct zelf tanken. De literprijzen zijn gelijk."

Uit eigen onderzoek is gebleken dat ruim twintig procent van de vaste klanten de traditionele service hoog in het vaandel heeft staan. ,,Deze mensen zijn zelfs bereid een stukje om te rijden voor de service en gezelligheid die ze vinden op ons station. Daarom willen we hen graag iets extra's bieden", legt Berkman uit.

,,Als de automobilist bij een Pitstop-pomp is aangekomen, vraagt de medewerker welke brandstof moet worden getankt, waarna hij de tankbeurt verricht. Ook wast de medewerker de voorruit en kunnen klanten via een mobiel pinapparaat vanuit de auto afrekenen. Zelfs het bijbestellen van een kop koffie, een broodje of een autowasbeurt, is (vaak met extra korting) direct mogelijk."

In een onlangs verschenen publicatie van ANWB wordt Berkman geroemd als een van de voordeligste tankstationketens van Nederland. ,,Die lijn trekken we bij ons 'thuisstation' graag door, sluit Berkman af. ,,In Barendrecht is niemand voordeliger dan wij. Gegarandeerd!" berkman.nl/barendrecht

Advertenties uit de krant