Afbeelding

Hindiles in buurtkamer Vrijenburg

Algemeen

BARENDRECHT - De kans om Hindi te leren in Barendrecht wordt vanaf zondag 14 januari geboden. Een aantal bewoners maakt het volgen van Hindilessen mogelijk. De lessen worden gegeven van 14 tot 15.30 uur, door een bevoegde docente met veel didactische ervaring. Locatie is de Buurtkamer aan Vrijenburglaan 61 te Barendrecht.

Er wordt gestart met een kindergroep. Afhankelijk van de animo zal uitbreiding voor volwassenen bekeken worden. Aan de deelnemer wordt voor de bekostiging van het lesmateriaal 12,50 euro per maand gevraagd. Wie zijn of haar kind wil aanmelden, kan contact opnemen via 0643101055 en 0640724062.

India speelt economisch gezien een steeds belangrijkere rol in de wereld. Ook gaan steeds meer westerlingen naar dit land op vakantie om de pracht en praal te ervaren. De Indiërs beheersen vanwege het koloniale verleden de Engelse taal goed, als ondernemer/toerist kun je in dit kleurrijke land goed uit de voeten met het Engels. Maar als je Hindi, de moedertaal van India, spreekt en schrijft, zul je India op een andere manier beleven.

Advertenties uit de krant