Afbeelding

Reading bij uitvaartverzorging Yvonne Jonker

Algemeen

BARENDRECHT - Uitvaartverzorging Yvonne Jonker organiseert regelmatig themabijeenkomsten. Woensdag 17 januari is medium Mireille van Rijn te gast om een avond te verzorgen die in het teken staat van spiritualiteit.

Mireille van Rijn is onder meer medium, paragnost en life coach. Haar bijzondere gaven zet zij in om mensen te helpen met zaken die belangrijk voor hen zijn. Het is een dame met een eigenzinnige kijk op spiritualiteit en de functie ervan in ons dagelijks leven. Ze kan zich in velen verplaatsen, veroordeelt vanuit haar vak geen situaties en mensen, maar zegt wel waar het op staat in haar readings.

Yvonne Jonker: ,,Mireille was aanwezig tijdens de opening van uitvaartcentrum Sela in april. Veel bezoekers vonden haar reading een interessante ervaring. Van verschillende mensen kregen we het verzoek haar nog een keer uit te nodigen. Volgende week komt Mireille vertellen over haar werk. Daarnaast verzorgt zij een reading aan de hand van meegebrachte voorwerpen, bijvoorbeeld sieraden en foto's.

,,Het organiseren van de bijeenkomsten zien wij als extra service. De toegang is gratis. Het gaat meestal om thema's die te maken hebben met ons vakgebied. Wij bieden mensen graag vrijblijvend en op een laagdrempelige manier informatie of een interessante avond aan."

Naar verwachting zal er voor deze bijeenkomst veel belangstelling zijn. Wie de reading wil bijwonen, kan zich aanmelden via info@uitvaartyjonker.nl. Het aantal plaatsen is beperkt.

De reading duurt van 19.30 tot 22 uur. De toegang is gratis. Tijdens de pauze kan men onder het genot van een kopje koffie of thee ervaringen uitwisselen met de andere bezoekers. Het adres is Muziekplein 30-32 te Barendrecht.

Advertenties uit de krant