Afbeelding

CDA-lijsttrekker en directeur Patrimonium bij Exxact

Algemeen

BARENDRECHT - Radioprogramma Gemeenteloket ontvangt donderdag 11 januari Peter Manders, directeur-bestuurder van Patrimonium Barendrecht, en CDA-lijsttrekker Peter Luijendijk.

Wethouder Peter Luijendijk is door zijn partij gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. In de uitzending vertelt over de speerpunten van zijn partij. Moet de huidige koers van het gemeentebestuur na de verkiezingen ongewijzigd blijven of wil het CDA juist zaken anders regelen?

In 2015 is Peter Manders begonnen als directeur-bestuurder van Patrimonium. Sinds 2015 is de Woningwet aangepast en dit heeft nogal wat gevolgen voor woningcorporaties. Wat merkt Patrimonium hiervan en wat zijn de effecten voor huidige en toekomstige huurders? Heeft de woningbouwvereniging nog wel voldoende mogelijkheden om betaalbare woningen te houden en bij te bouwen? Zijn de nieuwbouwprojecten vooral gericht op senioren of is er ook ruimte voor jongeren en starters Onlangs heeft een werkgroep van huurders en commissarissen de woonvereniging geadviseerd om om te vormen tot een stichting. Waarom is dat nodig en welke gevolgen heeft dat? Deze en andere vragen komen aan de orde.

Gemeenteloket is elke donderdag vanaf 19 uur live te horen op Exxact Barendrecht, 106.4 FM en via exxact.nl. Te gast zijn lokale politici, maatschappelijke organisaties en betrokken inwoners, met wie de presentatoren in gesprek gaan over de Barendrechtse politiek en actualiteit.

Advertenties uit de krant