Afbeelding

Nieuwe cursus 'Feel-Good' psychologie

Algemeen

BARENDRECHT - Drs. Maja Jeffkins start vrijdagochtend 9 maart in Barendrecht een geheel nieuwe cursus 'Feel-Good' psychologie voor vrouwen. Elke vrouw die belangstelling heeft voor psychologie en graag meer achtergrondinformatie wil hebben over het gedrag van mensen, is van harte uitgenodigd.

Maja Jeffkins: ,,Met de nieuwe titel wil ik benadrukken hoe inspirerend en positief deze cursus is. Aan de hand van vele herkenbare voorbeelden leg ik uit waarom mensen zich gedragen zoals zij doen in verschillende situaties. Ook geef ik vele tips en inzichten vanuit de psychologie om hier prettig en positief op te kunnen reageren. Wij doen geen rollenspel of kennismakingsronde en een specifieke vooropleiding is niet nodig.''

Een cursiste vertelt: ,,De cursussen zijn een aanrader om te volgen. Maja vertelt heel duidelijk en boeiend over psychologie. Je leert veel bij haar, maar het is tegelijkertijd ook altijd een gezellige ochtend uit. Ik kom altijd opgewekt thuis na een cursusochtend en de inzichten en tips zijn gemakkelijk toe te passen, zowel thuis als op mijn werk."

De data: 9 en 23 maart, 20 april, 1 en 16 juni, 7 en 21 september en 5 oktober. De ochtenden duren van 9.30 tot 11.30 uur en worden gehouden in theater Het Kruispunt, Middenbaan 111, Barendrecht. Dezelfde cursus start ook op woensdagavond 31 januari.

Meedoen kost 195 euro, inclusief cursusmateriaal en een certificaat. Wie meer informatie wil of wil aanmelden, kan vrijblijvend bellen met de assistente van Maja Jeffkins via 010-2344554. Of zie www.praktischepsychologie.nl.

Advertenties uit de krant