Afbeelding

Deel je opvoedingservaring

Algemeen

BARENDRECHT- In Barendrecht is Home-Start BAR op zoek naar enthousiaste mensen die een keer per week een jong gezin willen steunen op basis van gelijkwaardigheid.

,,Aanmelding bij Home-Start levert veel op: een goede voorbereidende cursus, regelmatige professionele ondersteuning door de coördinator, mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en contacten met leuke collega's'', vertelt coördinator Jeanette Dekker. ,,Bovendien ga je ervaren dat het contact met jouw eigen Home-Startgezin heel verrijkend en leerzaam is en een goed gevoel geeft.''

Home-Start zoekt mensen met opvoedingservaring, die flexibel kunnen denken en bereid zijn om zich voor een langere periode voor een Home-Startgezin in te zetten. Uitvoerder CJG Rijnmond zorgt voor een onkostenregeling en bij gebleken geschiktheid wordt een VOG voor de vrijwilliger aangevraagd.

Wie interesse heeft, kan vrijblijvend contact opnemen met de coördinator Jeanette Dekker via home.start.bar@cjgrijnmond.nl of 0-35124547. Zie ook www.home-start.nl.

Advertenties uit de krant