Afbeelding

Auto Indumij Barendrecht verhuist naar Krakau 3

Algemeen

Aankoop Krakau 3
Marc: ,,Op de huidige locatie aan de Tuindersweg is Auto Indumij uit haar jasje gegroeid. We willen onze klant zo optimaal mogelijk bedienen en daarvoor hebben we ruimte en een moderne omgeving nodig. Door de diversiteit van onze merken Renault en Dacia hebben we voor ieder wat wils, wat we op een professionele, maar zeker ook toegankelijke manier willen presenteren. Het voormalige Flinter pand langs de A29 biedt deze mogelijkheid en nog veel meer. Toen Derk de Haas, DGA van de Indumij Groep, hoorde dat het pand in de verkoop kwam is hij snel gaan handelen. De aankoop van Krakau 3 als nieuwe locatie voor Auto Indumij Barendrecht was hiermee een feit."

BARENDRECHT – Renault en Dacia-dealer Auto Indumij verhuist per 15 januari naar de nieuwe locatie aan Krakau 3 in Barendrecht. Storemanager Marc van den Heuvel is blij met de nieuwe locatie.

Pal aan de A29
,,De zichtlocatie, pal aan de A29, is perfect. De ruimte die het pand biedt geeft alle mogelijkheden tot het creëren van een echte belevingswereld voor de klant, de Renault Store. Ook het merk Dacia krijgt een prominente plek in de showroom en voor wie een jong gebruikte auto zoekt kan ook bij Auto Indumij Barendrecht terecht. Dat Krakau 3 niet ver van Praxis, het Inge de Bruijn zwembad en IKEA is heeft alleen maar voordelen. We verwachten ook veel 'traffic' vanuit de naastgelegen woonwijken."

Verbouwing tot Renault Store
Voordat de Renault Store gerealiseerd kon worden moest er veel verbouwd worden. De strakke planning, medewerking van de gemeente Barendrecht en de betrokken bouwbedrijven hebben ervoor gezorgd dat Auto Indumij Barendrecht vanaf maandag 15 januari operationeel is vanuit Krakau 3. Tot die tijd is men uiteraard van harte welkom op het huidige adres aan de Tuindersweg 34. 

De verbouwing online bekijken?
https://www.renault-indumij.nl/a29

Advertenties uit de krant