John Brosens is een van de presentatoren.
John Brosens is een van de presentatoren.

Cultureel Café in Het Kruispunt

Algemeen

BARENDRECHT - Culturele Alliantie Barendrecht (CAB) houdt woensdag 17 januari een Cultureel Cafe in theater Het Kruispunt. Het thema van de avond is 'cultuur en educatie'. In een talkshow, gepresenteerd door Yvonne van der Haven en John Brosens, zullen diverse gasten vertellen over hun ervaringen met cultuureducatie als kind en als volwassene, buitenschools en binnenschools, en de samenwerkingen tussen verschillende cultuuraanbieders, instellingen en scholen.
Cultuurregisseur Marijke Markus en docent Sabrina Woudenberg van OBS De Zeppelin zullen vertellen over hun dromen en ambities, regisseur Armin Tashakoor zal vertellen van het project Blokpunt, een theaterproject voor jongeren in samenwerking met Het Kruispunt en Blok 0180. Cengiz Tutar geeft een minicollege met livemuziek over het Turkse snaarinstrument de saz.
Ook projecten en presentaties van KunstCreatief, Afrikaad, CultuurLocaal en de Filmacteerschool komen aan bod. Tussen de interviews door en tijdens de afterparty zijn er optredens van Van Bezemwijk en Big Band Barendrecht. Er wordt weer een filmregistratie gemaakt door Danny en Jimmy Bliek. De registratie van de vorige editie is te vinden op Facebook, evenals de laatste nieuwtjes over de gasten en het programma.
Het café is gratis en begint om 20 uur. Een uitgelezen kans om kennis te maken met het diverse culturele aanbod in Barendrecht en te netwerken. Aanmelden kan via CAB.barendrecht@gmail.com.


Advertenties uit de krant