Afbeelding

Aanpassing route RET buurtbus lijn 601

Algemeen

BARENDRECHT/RIDDERKERK - Vanaf 15 januari zijn er in Bolnes en Barendrecht enkele wijzigingen in de route van de RET buslijn 601. 

De halte aan de Gouwe wordt verplaatst naar de Binnenlandse Baan ter hoogte van de Gouwe. Het rondje door de Gouwe, Korianderhof, Lavendelhof en Marjoleinlaan wordt niet meer gereden. Na een proefjaar blijkt dat het aantal passagiers dat van deze halten gebruik maakt, zeer beperkt is. 

De halte voor de ingang van de Noorhave in Bolnes wordt verplaatst naar de Noordstraat ter hoogte van de Noordhave. De bus rijdt daar vandaan verder via de Maaslaan en de Generaal Smusstraat naar de Wetstraat. In de Generaal Smutsstraat komt ter hoogte van De Lareijenstraat een nieuwe halte. De halte aan het Cronjeplein verdwijnt. 

Omdat de bus niet meer via de Noordstraat naar de Rijnsingel rijdt vervalt de halte richting Barendrecht op de Rijnsingel. Deze wordt verplaatst naar De Lareijestraat ter hoogte van de kruising met de Rijnsingel. (Richting Beverwaard blijft de halte ter hoogte van het automobielbedrijf van Kwawegen op de Benedenrijweg.

Meer informatie: www.ret.nl of neem contact op met Hans Muntz: 0180 - 451441.

Advertenties uit de krant