Afbeelding

Twee mogelijke locaties voor 't Trefpunt

Algemeen

BARENDRECHT - De gemeenteraad koos in mei 2017 voor herontwikkeling van 't Trefpunt. De raad gaf voor wat betreft de locatie de opdracht een duurzame oplossing te vinden ter vervanging van het huidige oudere gebouw. De afgelopen maanden zijn alle beschikbare locaties in Barendrecht in beeld gebracht en getoetst. Onderzoek wijst uit dat de huidige locatie aan de Dr Kuyperstraat en de Bethelkerk het meest geschikt zijn. Daarnaast is ook renovatie van het huidige gebouw gecombineerd met nieuwbouw een optie. Deze zogenaamde shortlist van drie varianten is door de gemeenteraad vastgesteld. 

De huidige huurders zijn betrokken bij het uitgebreide locatieonderzoek. Meer informatie over het locatiekeuzeonderzoek en het vervolgtraject kan met krijgen in de Huiskamer aan het Onderlangs 11 op woensdag 17 januari van 9 tot 20 uur en vrijdag 19 januari van 9 tot 17 uur. Men kan dan vragen stellen of een schriftelijke reactie achterlaten. www.barendrecht.nl/centrumaanpak

Op 6 maart vergadert de gemeente over het uiteindelijke voorstel. Op 13 februari is er een commissievergadering waarbij men kan inspreken. Aanmelden voor spreekrecht kan via griffie@barendrecht.nl of via 14 0180 tot uiterlijk 12 uur op 13 februari. 

Advertenties uit de krant