Afbeelding

De Toekomst in Hart voor Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - Sunita van der Werff en Betty Guijs zijn dinsdag 23 januari te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. Sunita en Betty zijn twee van de drie teamleden die begin 2015 Zorggroep De Toekomst hebben opgericht.

De activiteiten vinden plaats in De Oude Pastorie, Dorpsstraat 146. Een kleinschalige locatie met een zinvolle en gezellige dagbesteding aan mensen met geheugenproblemen, psychische problemen en/of een lichte fysieke beperking.

Het driejarig bestaan vraagt om aandacht hoe het met hen gaat. Maken zij samen van iedere dag iets bijzonders? 'Sinds mijn moeder op de dagbesteding is, is zij weer vrolijk', zegt een dochter. 'Er zijn weer interesses herontdekt en er wordt weer meer gelachen'. In 2016 is De Toekomst gestart met de Klusruimte. Hier wordt geverfd, getimmerd en gezaagd en zie je nieuwe uitdagingen ontstaan. Behalve in Barendrecht zijn er nog twee locaties. Een in Rhoon en een in Ridderkerk.

Het radioprogramma is op dinsdag tussen 19 en 20 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Exxact Barendrecht is te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether, FM 105.9MHz op de kabel en www.exxact.nl. Zie voor meer informatie www.hartvoorbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant