Afbeelding

EVB bezoekt Centrum

Algemeen

BARENDRECHT – Echt voor Barendrecht (EVB) vindt dat bij een goed werkende lokale democratie, inwoners zich gehoord en betrokken voelen bij besluitvorming. Daarom bezoekt de partij alle wijken onder het motto 'de wijken in'. Zaterdag 20 januari zijn de wijk Centrum en enkele straten in Noord 1 en Centrum-Oost aan de beurt. Leden gaan tussen 10 en 12 uur langs de deuren. Men kan EVB zaterdag ook bezoeken in de bus, om daar met de leden in gesprek te gaan.

De wijk Centrum ligt rondom het winkelcentrum Middenbaan, met op de kop Het Kruispunt met onder meer het theater en de bibliotheek. In de wijk zijn ook de Baerne en Het Trefpunt te vinden, waar kunst en muziek de boventoon voeren.

Verder zijn tal van andere voorzieningen in de wijk of op korte afstand te vinden. Dat alles maakt de wijk Centrum aantrekkelijk – zeker ook voor ouderen - om in te wonen. Maar er is ook altijd wel wat te verbeteren.

De wijk is sinds de start van de nieuwe centrumplannen behoorlijk in beweging. Woningbouw op de voormalige postkantoorlocatie nadert zijn voltooiing, maar hoe gaat de bebouwing in de Driehoek er in de toekomst uitzien en wat gaat er gebeuren met Het Trefpunt? www.echtvoorbarendrecht.nl

Advertenties uit de krant