Afbeelding

Ombouw van MCD naar Boon's Markt gestart

Algemeen

BARENDRECHT - Aan de Marijkesingel in Barendrecht is de MCD supermarkt gevestigd. Er zijn al langer plannen om deze winkel uit te breiden. Er is uitgebreid met de gemeente en omwonenden gesproken en uiteindelijk hebben de plannen vorm gekregen. Meteen in het nieuwe jaar is de schop de grond ingegaan en zijn de voorbereidingen getroffen voor de bouw van een moderne Boon's  Markt.

Daarvoor is een deel van het parkeerterrein afgezet. De MCD supermarkt  blijft  tijdens deze voorbereidingen gewoon open. Tenminste tot 19 mei (het Pinksterweekend) blijft MCD open met een volledig assortiment en de service die u van MCD gewend bent. Tegen die tijd zullen we de klanten nader informeren over de planning van de werkzaamheden en opening van de Boon's Markt.

Het enige dat de klanten er nu van merken is dat de parkeervoorziening beperkter  is. MCD doet er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten zijn er spandoeken opgehangen op de bouwhekken die een indruk geven hoe het straks gaat worden. En…. dat ziet er veelbelovend uit!

Ze verwachten dat met de nieuwe supermarkt alle ongemakken van nu ruimschoots worden vergoed.

Advertenties uit de krant