Jan Willem Hellemond en Leendert Mijnders zijn te gast bij Gemeenteloket en praten over het ondernemersklimaat en het verkiezingsprogramma van SGP/CU.
Jan Willem Hellemond en Leendert Mijnders zijn te gast bij Gemeenteloket en praten over het ondernemersklimaat en het verkiezingsprogramma van SGP/CU. Foto: Leonie Gravesteijn

Mijnders en Van Hellemond op Exxact

Algemeen

BARENDRECHT - Radioprogramma Gemeenteloket (Exxact Barendrecht) ontvangt donderdag 18 januari Jan Willem van Hellemond, voorzitter van VBO Fresh World. Met hem wordt gepraat over het ondernemersklimaat in Barendrecht en de ontwikkelingen rond Nieuw Reijerwaard.

Ook is SGP/CU-lijsttrekker Leendert Mijnders te gast om het verkiezingsprogramma van zijn partij te presenteren. Mijnders is sinds 2011 gemeenteraadslid en was bij de verkiezingen in 2014 al lijsttrekker voor SGP/CU. Zijn partij vormt sinds november 2016 een coalitie met CDA en EVB, nadat een eerdere coalitie van EVB, D66 en VVD uiteenviel. Wil Mijnders de huidige lijn van het college na de verkiezingen voortzetten of heeft hij andere plannen?

VBO Fresh World behartigt de belangen van zo'n 200 Barendrechtse ondernemers. Veel van hen zijn werkzaam in de agri- en versfoodsector, waarvoor gemeente Barendrecht met Rotterdam en Ridderkerk een nieuw bedrijventerrein ontwikkeld: Nieuw Reijerwaard. Hoe loopt die samenwerking volgens Van Hellemond? En hoe gaat het met het Barendrechtse ondernemersklimaat in het algemeen?

Gemeenteloket is donderdag vanaf 19 uur te beluisteren op 106.4FM en via exxact.nl.

Advertenties uit de krant