Afbeelding

Vriendjesmiddag bij LeerlingenOrkest

Algemeen

BARENDRECHT - Alle leden van de Leerlingenorkesten, de BlokfluitKids en de SlagwerkKids van Harmonie Barendrecht mogen vrijdag 9 februari vriendjes en vriendinnetjes meebrengen. Er is dan een feestelijke repetitie waarbij iedereen wat te doen heeft.

Ook kinderen vanaf zes jaar die niemand kennen bij de Harmonie en eens willen kijken, zijn welkom.  Kinderen kunnen voor alle instrumenten uit de harmoniebezetting terecht en krijgen een gratis les bij de muziekgroep voor beginners.

De vriendjesmiddag duurt van 15.45 tot 17 uur. Dirigent Ivo Kouwenhoven en slagwerkdocent Martin de Greef zorgen dat iedereen zich een volwaardig lid van het orkest of de groep zal voelen. Na de repetitie mogen kinderen instrumenten uit proberen. Ouders zijn ook welkom.

Verder is Harmonie Barendrecht voor festival Muziek Centraal op 17 maart in Het Kruispunt nog op zoek naar blokfluitleerlingen en vioolleerlingen die al een beetje kunnen spelen en de blokfluitgroep op vrijdag en het OpstapOrkest op woensdag willen komen versterken.

Kinderen kunnen in februari en maart iedere vrijdag gratis mee komen spelen met de blokfluitgroep van 15.45 tot 16.25 uur en vioolleerlingen op woensdag van 14.10 tot 14.40 uur. Op 17 is er  tussen 14 en 14.30 uur een optreden in de grote zaal van Het Kruispunt met zoveel mogelijk blokfluit- en vioolspelers en het Leerlingen- en OpstapOrkest. 

Inlichtingen en opgeven bij secretaris /leerlingencoach Maria Prooi via secretaris@harmoniebarendrrecht.nl of 0642412638. Zie ook www.harmoniebarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant