Afbeelding

Mooie prestatie in Dordrecht

Algemeen

BARENDRECHT - Zaterdag 3 februari hebben ruim vijftig jeugdleden van Harmonievereniging Barendrecht met twee orkesten en de JuniorSlagwerkgroep in het cultuurcentrum het Energiehuis in Dordrecht een spectaculair optreden gegeven tijdens het Jeugdmuziekfestival.

Alle drie kregen ze een prima beoordeling. Voor de dirigenten Ivo Kouwenhoven en Johan Noothout een bewijs dat ze op de goede weg zijn met hun orkesten en slagwerkgroep. Dit festival was, mede door de goede organisatie van ToBe o.l.v. Wim Stoffer, een groot succes. De ruim 200 deelnemers van de tien orkesten/groepen kunnen terug kijken op een geslaagde dag.

Ondanks de omvang van de vereniging zijn nieuwe beginnende en gevorderde leden op alle instrumenten van harte welkom. Ook voor lessen op instrumenten uit de harmoniebezetting is na de voorjaarsvakantie nog plaats bij de cursus kennismaken met instrumenten voor volwassenen en jeugd van af zes jaar. Maar ook bij de peuters en kleuters zijn nieuwe leden van harte welkom

Kijk voor informatie en foto's over het festival  en over de vereniging op de website www.harmoniebarendrecht.nl of vraag inlichtingen bij secretaris en leerlingencoach Maria Prooi tel:06-42412638 of per e-mail: secretaris@harmoniebarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant