De opbrengst van 2017
De opbrengst van 2017

Kinderkleding- en speelgoedbeurs Carnisse Haven

Algemeen

BARENDRECHT - Op zaterdag 17 maart, van 8 tot 11.30 uur wordt de lente/zomereditie van de kinderkleding- en speelgoedbeurs in Carnisse Haven gehouden.

Tijdens de beurs kan gebruikte zomerkleding en speelgoed gekocht en verkocht worden. De artikelen moeten schoon en netjes zijn, hier wordt bij inname op gecontroleerd.

Uitgifte verkoopnummers
Het aanvragen van een nummer kan op donderdag 22 februari vanaf 19 uur via www.beurscarnissehaven.nl. Er worden maximaal 175 nummers uitgegeven. Op de site staan alle regels rondom het kopen of verkopen van spullen.

Kosten/opbrengsten
Aan kopers wordt 10 procent extra berekend en bij verkopers wordt 20 procent van de opbrengst in mindering gebracht. Deze 30 procent komt ten goede aan het goede doel. De opbrengst wordt dit voorjaar evenredig verdeeld tussen het kerkelijk centrum en stichting Proplan.

Populaire beurs
De speelgoed- en kledingbeurs is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste beurs in de regio met een groot aanbod van mooie kleding en speelgoed.

Carnisse Haven is te vinden aan de Noordersingel 30 te Barendrecht (gratis parkeren). Ook goed bereikbaar met tramlijn 25, halte Meerwede.

Advertenties uit de krant