Afbeelding

Celloleerlingen CL in Baernezaal

Algemeen

BARENDRECHT - Celloleerlingen van CultuurLocaal geven maandag 19 februari en woensdag 21 februari een uitvoering. Deze jonge en volwassen leerlingen hebben allemaal les bij celliste Marije de Jong. Haar passie voor dit strijkinstrument draagt ze over op haar leerlingen, die allemaal individueel les hebben en daarnaast regelmatig samenspelen.

Pianist Wim Soeters begeleidt een aantal leerlingen bij de uitvoeringen. Marije en Wim spelen ook samen een romantisch Fantasiestück op.73 voor cello en piano van Robert Schumann. Tijdens het concert kan de luisteraar genieten van schilderijen die cursisten van Willem Stoop bij KunstCreatief Barendrecht hebben gemaakt en die in de zaal en in de gang van de Baerne worden geëxposeerd.

Iedereen is welkom. De Baerne is te vinden aan de Buitenlandse Baan 1 in Barendrecht. De aanvang op maandag is 19.15 uur en op woensdag 19 uur. De toegang is gratis.

Voor inlichtingen en inschrijven voor lessen kan men contact opnemen via miranda@cultuurlocaal.nl. Meer informatie is te vinden op www.cultuurlocaal.nl.

Advertenties uit de krant