Afbeelding

Stamppotten en activiteiten voor senioren in Het Kruispunt

Algemeen

BARENDRECHT - Het Kruispunt start vanaf 22 februari op vier donderdagmiddagen met de stamppotmiddagen. Tijdens deze middagen kunnen senioren uit Barendrecht en omgeving gezellig stamppotten komen eten bij SPRUIT eten & drinken en aansluitend deelnemen aan een gratis activiteit.

Op donderdag 22 februari staat er een boerenkoolstamppot op het menu. Daarna wordt er een cursus bloemschikken gegeven.
Op donderdag 1 maart wordt er een andijviestamppot geserveerd en gaan de deelnemers aansluitend knutselen.
Op donderdag 8 maart kan men genieten van een heerlijke spruiten stamppot. Daarna kunnen de deelnemers meedoen aan een gezellige en leuke muzikale bingo met oude liedjes.
Op donderdag 15 maart serveert SPRUIT een posteleinstamppot en worden er aansluitend nostalgische liedjes gezongen en gespeeld.
De stampotten staan iedere donderdagmiddag klaar om 12 uur. De activiteit start om 13.15 uur. Kortom, een leuk middagje uit voor senioren. De stampotten worden geserveerd met een ambachtelijke bal gehakt en heerlijke jus. De stampotten kosten 10 euro excl. drankjes. Deelname aan de activiteiten zijn gratis, deze worden aangeboden door het Deltaport Donatiefonds. Men kan er ook voor kiezen om alleen stamppot te komen eten of alleen deel te nemen aan de activiteit. Reserveren voor de stamppotten en/of de activiteit kan via SPRUIT eten en drinken, telefonisch: 0180 222 090 of via www.spruitbarendrecht.nl

Advertenties uit de krant