Afbeelding

Filmdebuut leerlingen Calvijn Groene Hart

Algemeen

BARENDRECHT - Afgelopen donderdag heeft interim-directeur van Calvijn Groene Hart, Jan Wiegers, verschillende vwo-leerlingen in het zonnetje gezet. Deze leerlingen zijn te zien in een mooi informatiefilmpje over vwo Eureka en tweetalig vwo op Calvijn Groene Hart.  De directeur feliciteerde de jongeren met hun filmdebuut en complimenteerde hen omdat ze hun grenzen durfden te verleggen. Als dank ontvingen zij nog heerlijke chocolaatjes. 

Het filmpje geeft basisschoolleerlingen en hun ouders niet alleen een goed beeld van wat Calvijn Groene Hart vwo-leerlingen te bieden heeft, maar laat ook zien dat deze Calvijnleerlingen lef hebben, kunnen acteren en presenteren. Dit kan hen natuurlijk nog goed van pas komen bij hun verdere (school)carrière. 

Inmiddels zijn er al veel positieve reacties op het professionele filmpje binnengekomen. Het feit dat leerlingen echt in actie zijn in hun eigen schoolomgeving, waarderen de kijkers. Calvijn Groene Hart wil tenslotte ook via deze weg Gabrielle, Louise, Timo, Coen, Jens, Iris, Chanel, Demi, Jop, Anna-Therese, Zoë en Roos nog bedanken voor hun inzet met het prachtige filmpje als resultaat. Het filmpje is te bekijken op groenehart.calvijn.nl/nieuws/ 

Advertenties uit de krant