Archieffoto sportfeest kerstvakantie 2017
Archieffoto sportfeest kerstvakantie 2017

Sportfeest in voorjaarsvakantie

Algemeen

BARENDRECHT - De Buurtsportcoaches van Marlyne In&Outdoor organiseren elke schoolvakantie een sportfeest voor alle kinderen uit Barendrecht. In de voorjaarsvakantie vinden er op dinsdag 27 februari twee activiteiten plaats. In de ochtend is er een sportinstuif voor de peuters in gymzaal de Kruidentuin en in de middag is het de beurt aan de basisschoolkinderen in sporthal de Driesprong.

Sportfeest voor kinderen van 2 en 3 jaar oud
Op dinsdag 27 februari vindt er weer een leuke editie plaats van het peutersportfeest in gymzaal De Kruidentuin, kruidentuin 8 in Barendrecht. De peuters worden uitgedaagd met leuke spel en sportonderdelen. Het feest is van 9:30 tot 11 uur. Vanaf maandagochtend 5 maart start S.V. Peuter, dé sportvereniging voor peuters, weer.

Sportfeest voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar
Op dinsdag 27 februari vindt de editie van het sportfeest voor basisschoolkinderen plaats in sporthal de Driesprong, Marijkesingel 20 in Barendrecht. Kinderen vanaf vier jaar worden uitgenodigd om te komen sporten van 13 tot 15 uur. 

Aanmelden
Inschrijven en betalen voor beide activiteiten kan aan de deur. Meer informatie en/of aanmelden voor de beide feesten: www.marlyneinenoutdoor.nl.

Advertenties uit de krant