Afbeelding
FOTO

Sporthelden in het zonnetje

Algemeen

Vrijdagavond werden tijdens het Sportgala in theater Het Kruispunt vele Barendrechtse sporters gehuldigd voor hun prestaties in het afgelopen jaar. Onder meer de leden van het Barendrechtse college van burgemeester en wethouders zetten de winnaars van de jaarlijkse sporttitels in het zonnetje. Daaraan ging vooraf een optreden van leden van het HipHopHuis Pigeon.

Sjaak den Otter (korfbalvereniging Vitesse) werd Sportvrijwilliger van het jaar. Maarten Booij  (ZPB H&L Productions) en Herman en Tonny Schippers (BVV Barendrecht) kregen de eervolle vermeldingen. Ritmisch gymnaste Yara Severijn kreeg de titel 'Meest veelbelovende sporter', met eervolle vermeldingen voor Kiran Chitaroe (TC Soekandar) en Dylan Vente (voetballer bij Feyenoord). De titel 'Meest veelbelovende sportploeg' was voor handbalteam SAVOSA Meisjes B1. Bertina den Hartog (C.A.V. Energie jongens junioren D) kreeg de eervolle vermelding.

Sportbestuurder van het jaar werd Peter Bruinzeel (Jeu de Boule KV Vitesse), met eervolle vermeldingen voor Erik Beenen (HC Barendrecht) en Marian Meijer (ZPB H&L Productions). Tot Sportman van het jaar werd uitgeroepen Sulaiman Westerkamp-Sesay (Tae Kwon Do). Eervolle vermeldingen waren er voor Finn Stokkers (FC Fortuna) en Sjoerd van Vilsteren (CBV Binnenland). Sportvrouw van het jaar werd Ashley Melcherts (C.A.V. Energie). Ze had geen concurrentie van andere kandidaten voor deze titel. De titel 'Sportploeg van het jaar' was voor basketbalteam Binnenland onder 20 van CBV Binnenland. Dames 1 van tennisvereniging Barendrecht en de meisjes junioren A van C.A.V. Energie kregen de eervolle vermeldingen.

De titel Gehandicapte sporter van het jaar was voor Werner Homan (wheeleren bij C.A.V. Energie). Eervolle vermeldingen waren er voor het G-team van korfbalvereniging Vitesse en Johan van der Pols, aanvoerder van het G-team van BVV Barendrecht.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties uit de krant