Afbeelding

Beursvloer Barendrechtse Uitdaging

Algemeen

BARENDRECHT - De Barendrechtse Beursvloer wordt gehouden op donderdag 8 maart bij Makro Barendrecht. Om 16.30 uur zal wethouder Dirk Vermaat de opening verrichten. Ondernemers die hun maatschappelijke betrokkenheid willen vormgeven, hun onderneming willen profileren of 'gewoon iets goeds' willen worden, worden uitgenodigd.

De Beursvloer is een bijeenkomst van circa twee uur waar lokale behoeften worden verhandeld. Wat de een over heeft of graag wil bieden, is voor de ander zeer gewenst. Doel is om in een informele sfeer contacten en matches tussen bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties tot stand te brengen. Het aanbod kan bestaan uit kennis, goederen of personele inzet. De Barendrechtse Uitdaging zal het maken van de matches en de onderhandelingen over de tegenprestaties begeleiden.

Deelname aan de Beursvloer is gratis onder voorwaarde dat men zich aanmeldt en zijn aanvraag/aanbod doorgeeft via http://barendrechtseuitdaging.nl/activiteiten/beursvloer. Op de Beursvloer gaat de handel snel, wees dus goed voorbereid. Meer informatie is te vinden op www.beursvloer.com.

De Barendrechtse Beursvloer is een initiatief van de Barendrechtse Uitdaging. De stichting bemiddelt in vraag en aanbod van materialen, middelen en menskracht (extra handen, kennis en kunde). De missie is maatschappelijk betrokken ondernemen stimuleren en organiseren in Barendrecht met als doel maatschappelijke organisaties te ondersteunen.

De Uitdaging heeft al diverse matches gerealiseerd. Zo is het Tuinhuis, een arbeidsmatige dagbestedingsplek van stichting IJsselmonde-Oost, geholpen aan een bakoven en is er vervoer geregeld voor een uitje naar de Efteling. Via de Spullenbank van de Uitdaging verzamelt de stichting overtollige bedrijfsinventaris zoals kantoormeubilair, computers, laptops en gereedschappen. Als er aanbod is, worden alle verenigingen en stichtingen in het bestand aangeschreven. Kijk voor meer informatie op www.barendrechtseuitdaging.nl.

Advertenties uit de krant