Het team was vorige week op bezoek in de wijken Meerwede Noord-Oost en Noord-West. Deze week staan Buitenoord 1 en 3 op het programma.
Het team was vorige week op bezoek in de wijken Meerwede Noord-Oost en Noord-West. Deze week staan Buitenoord 1 en 3 op het programma.

EVB bezoekt Buitenoord 1 en 3

Verkiezingen

BARENDRECHT - Buitenoord 1 en 3 zijn gerealiseerd in de jaren zeventig respectievelijk begin jaren tachtig. Op zaterdag 24 februari staat de EVB-bus daar geparkeerd. Leden van Echt voor Barendrecht gaan tussen 10 en 12 uur langs de deuren. Als onderdeel van de campagne 'De Wijken In' wordt iedere wijk in Barendrecht bezocht. Aan inwoners wordt gevraagd hoe zij aankijken tegen hun woon- en leefomgeving.

Buitenoord als geheel is een wandel- en fietsvriendelijke wijk. De gedetailleerde inrichting met veel bloembakken, speelplaatsen, het groen en de waterpartijen geeft Buitenoord een eigen karakter. Op korte afstand liggen Park Buitenoord en het natuur- en recreatiegebied Zuidpolder.
Over deze onderwerpen en meer willen de leden van de politieke partij met bewoners in gesprek. Om te horen wat zij vinden van de wijk en hoe het woon- en leefklimaat kan worden verbeterd. Maar uiteraard willen zij ook over andere zaken in de gemeente praten.

Men kan EVB zaterdag ook bezoeken in de bus, om daar met de leden in gesprek te gaan. Zie ook www.echtvoorbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant