De dames hebben veel aandacht voor looptechniek.
De dames hebben veel aandacht voor looptechniek. Foto: Leonie Gravesteijn

Tweede editie Fun2Run

Algemeen

BARENDRECHT - De Fun2Run loopgroep voor startende lopers, lopers zonder ervaring en liefhebbers van lopen in een gezellige groep start woensdag 28 maart. Trainers Marina Witkamp-Weijgertse en Marjolijn Westerink-Mak zijn Atletiekunie gecertificeerd looptrainer c.q. assistent looptrainer en hebben veel aandacht voor looptechniek.
De loopcursus bestaat uit tien trainingen op woensdag van 18 tot 19.15 uur, aangevuld met twee trainingen per week die de cursist uitvoert op een zelfgekozen tijdstip. Voorafgaand aan definitieve aanmelding ontvangt de deelnemer een analyseformulier met aandacht voor wensen en conditie. Bij MFA Waterpoort kunnen deelnemers gebruik maken van kleedkamers en toiletten, de locatie is altijd toegankelijk en er wordt op waardevolle spullen gepast.
Woensdag 14 maart van 18 tot 19 uur houdt Fun2Run een info-uur in Waterpoort. Reeds aangemelde deelnemers en geïnteresseerden zijn van harte welkom. Deze datum is ook de deadline van aanmelding. Voor alle deelnemers hebben Marina en Marjolijn een sportief cadeautje: op woensdag 21 maart zijn alle deelnemers uitgenodigd voor een clinic bij Run2Day, Meent Rotterdam. Eigenaar en trainer Wilma van Onna verzorgt de clinic waarin een loopanalyse en schoen-, kleding- en voedingsadvies voor (aspirant-)lopers. Deelnemers van Fun2Run loopgroep zijn aangesloten bij de Atletiekunie en derhalve verzekerd voor ongevallen en aansprakelijkheid. Aanmelding verloopt via fun2run2018@gmail.com. Meedoen kost vijftig euro voor de hele cursus. Zie ook Facebook: Fun2Run Barendrecht.

Advertenties uit de krant