Afbeelding

Proef de sfeer bij CCB

Algemeen

BARENDRECHT - Wie het leuk vindt om zijn of haar kookkunsten te delen, is welkom in de kookstudio van Cuisine Culinaire Barendrecht. Belangstellenden kunnen komen proefkoken en sfeer proeven. Cuisine Culinaire Barendrecht De Zilveren Pollepel is een kookclub met ruim 200 hobbykoks en onderdeel van Cuisine Culinaire Nederland.

De kookbrigades (bestaande uit twaalf tot veertien personen) koken een keer per maand op een vaste avond of middag in de professioneel ingerichte keuken. Het menu wisselt per maand en er zijn avonden voor drie, vijf of zes gangen. De gerechten worden met een passende wijn aan tafel genuttigd. Hierbij is ook aandacht voor bordopmaak en tafelpresentatie.

Iedereen van 21 jaar of ouder die na een proefavond enthousiast is, kan aspirant-lid worden en twee extra proefsessies bij wonen. Iedere brigade staat onder leiding van een chef die zijn ervaring graag deelt. Binnen de kookclub zijn er gemengde groepen en groepen die alleen bestaan uit mannen of vrouwen. De kosten voor het lidmaatschap zijn afhankelijk van het kookniveau.

Ieder jaar zijn er tien kooksessies tussen september en juni). Daarnaast worden er regelmatig ledenactiviteiten georganiseerd zoals workshops, kidskoken en een barbecue. Meer informatie: www.ccbarendrecht.nl. Wie een proefavond wil, kan mailen naar ledenadminstratie@ccbarendrecht.nl. De club is te vinden aan Stockholm 6 in Barendrecht.

Advertenties uit de krant