Afbeelding

Zelf muziek maken in Het Kruispunt

Algemeen

BARENDRECHT - Tijdens Muziek Centraal in Het Kruispunt geeft Harmonie Barendrecht zaterdag 17 maart om 13.30 uur een play-shop MuziekMaatjes. Kinderen vanaf zes jaar kunnen meedoen op het trappodium. Kinderen en hun ouders kunnen diverse instrumenten uitproberen. Om 14 uur is er een presentie van het Leerlingen- en OpstapOrkest in de grote zaal, ook geschikt voor peuters en kleuters om te komen luisteren.

Om 14.30 is er een play-shop muziek voor kinderen van twee tot vier jaar en van vier tot zes jaar met ouders. Ook iets jongere kinderen zijn welkom. Om 15 uur speelt het JeugdOrkest met de JuniorSlagwerkgroep in de grote zaal. De entree voor de hele dag en alle activiteiten is gratis.

Na de play-shops kan men bij de informatiestand kinderen opgeven voor een proefles op dinsdag 20 maart in Het Trefpunt. 'PeuterPret' staat onder leiding van Winia Schriek en begint om 9 uur. Kinderen van twee tot vier jaar kunnen meedoen.

Kleuters (vier tot zes jaar) kunnen een proefles muziek volgen op woensdag 21 maart om 13.15 uur in Het Trefpunt. Dit zijn play-shops waar de kinderen aan de hand van fantasieverhalen de muziek zelf ervaren. Er wordt ook met kleine instrumentjes geoefend. Dit is een voorbereiding om daarna zelf een instrument te gaan bespelen. Een proefles MuziekMaatjes vanaf zes jaar door Jacinta Floor wordt gegeven op woensdag 21 maart om 15.30 uur, eveneens in Het Trefpunt. Daar wordt op echte instrumenten gespeeld.

Zie voor meer informatie www.harmoniebarendrecht.nl of neem contact op via secretaris@harmoniebarendrecht.nl of 0642412638.

Advertenties uit de krant