Afbeelding

'A lot of' brengt 'Alles is liefde…'

Algemeen

BARENDRECHT - Popkoor 'A lot of…' staat zaterdag 24 maart op het podium van Theater Zuidplein met een compleet nieuwe show. Voor deze gelegenheid is er een 'A lot of…' Kidspopkoor opgericht. Zij zullen samen en apart bijzondere arrangementen en spetterende nummers laten horen. Ook dansschool Funky feet werkt mee aan deze productie.

Popkoor Barendrecht maakt met twee andere popkoren onderdeel uit van 'A lot of…'. De initiatiefnemers van deze organisatie zijn Lianne Speelman en Gerard Treffers. Hun beider persoonlijke kwaliteiten en gedegen vakkennis worden ingezet om van deze organisatie een steeds enthousiast blijvend geheel te maken. Kijk op www.alotof.nl voor meer informatie.

De show heet 'Alles is liefde…'. Zangers, zangeressen, dansers en danseressen delen hun liefde voor muziek graag met het publiek tijdens dit gevarieerde concert. Om het jaar geeft het popkoor een eigen concert en iedere keer wordt gestreefd naar het laten horen van een nieuw repertoire. Geen enkel concert is hetzelfde.

Het precieze programma van deze avondvullende show houdt het koor nog geheim. Een tipje van de sluier: Jamie Lidell, Coldplay, Foo Fighters, Queen, Ed Sheran, Hozier, Sam Hunt. Kaarten zijn verkrijgbaar via theater Zuidplein: www.theaterzuidplein.nl of 010-2030203.

Advertenties uit de krant