Afbeelding

PiPa wint Vogel's Mooie Wens Weken

Algemeen

BARENDRECHT - Vogel-Electro World, gevestigd aan Onderlangs 36 in Barendracht, feliciteert stichting PiPa met de gewonnen 49 inch Samsung UHD TV. Beheerder Roy Westerkamp van PiPa kreeg deze prijs overhandigd door Robert Jacobs van Electro World Vogel.

De stichting won de prijs tijdens de Mooie Wens Weken. Die draaiden om de vraag: 'Wie wenst u een Samsung 49 inch UHD TV cadeau?'. Op deze vraag zijn vele inzendingen gekomen met nominaties. Veel speciale personen, verenigingen en instellingen verdienden het volgens de inzenders om in het zonnetje gezet te worden.

De winnende inzending was van de heer Modderman. Hij nomineerde PiPa vanwege het goede werk dat zij doen voor hulpbehoevende kinderen. De stichting is erg blij met de nieuwe tv voor de kinderen en bedankte natuurlijk ook de heer Modderman voor de nominatie.

Vogel-Electro World is een servicegericht familiebedrijf sinds 1931 en heeft winkels met consumenten elektronica in Barendrecht en Vlaardingen. www.electroworld-vogel.nl. Zie ook

www.stichtingpipa.nl.

Advertenties uit de krant