Archieffoto 2017
Archieffoto 2017

Kunstroute zoekt kunstenaars

Algemeen

BARENDRECHT - Stichting Kunstroute Barendrecht houdt in het eerste weekend van oktober voor de achttiende keer de Kunstroute. Tijdens dit culturele ontmoetingsweekend is er weer volop gelegenheid om vele kunstvormen te bewonderen, van gedachten te wisselen, contacten op te doen, en misschien te besluiten tot een aankoop.

De kunstenaars ontvangen bezoekers thuis in eigen atelier of op een andere locatie waar gezamenlijk geëxposeerd kan worden. De stichting is in aanvulling op de al jarenlang deelnemende kunstenaars op zoek naar nieuwe creatieve talenten die hun werk meer bekendheid willen geven.

Alle kunstvormen van sculpturen, keramiek, fotografie en weven tot glas in lood tot schilderen, brons en designhoeden, alle uitingen van kunstgevoelens en verbeelding zijn welkom. De inzendingen worden beoordeeld door een ballotagecommissie, waarna bij goedkeuring deelgenomen kan worden aan Kunstroute 2018.

Wie meer informatie wil kan contact opnemen met het secretariaat: Ans van der Bruin, 0180-616511 of a.bruin522@upcmail.nl.

Advertenties uit de krant