Afbeelding

Podium Vis op Exxact

Algemeen

BARENDRECHT - Iedere dinsdag tussen 20 en 22 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan gasten, verenigingen en organisaties uit Barendrecht en omgeving. Dinsdag 20 maart is er tussen 20 en 21 uur Sportcafe'. Ramon Joosen, Glenn Weijts en John Hiemstra zijn daarin te gast.

Ramon en Glenn volgen op het Albeda College de opleiding sport en bewegen. Zij lopen stage bij de Buursportcoaches in Barendrecht. Een van hun stageprojecten is ervoor zorgen dat ouderen zoveel mogelijk in beweging komen en blijven. Zij doen via allerlei (beweging)activiteiten. Hoe, wanneer en wat komen zij in dit uur vertellen.

John Hiemstra heeft vorig jaar, na 45 jaar, de deuren van Hiemstra Sport definitief gesloten. John heeft daarna diverse vrijwilligerstaken gedaan. Daarnaast is hij weer op de racefiets gestapt. Hij behoort inmiddels tot de top van Nederland in de categorie 60+. John komt alles vertellen over zijn 'nieuwe carrière'.

Tussen 21 en 22 uur zijn de mensen achter het radioprogramma Gemeenteloket te gast. Jos ontvangt Arend Wesdijk en Sebastiaan van Mill van. In het wekelijkse radioprogramma doen lokale politici, maatschappelijke organisaties en betrokken inwoners hun verhaal over Barendrechtse actualiteiten. Het redactieteam bestaat uit Hans van Hengel, Sebastiaan van Mill, Florian Pronk en Arend Wesdijk.

Jos zal Arend en Sebastiaan en hun programma aan de luisteraars voorstellen. Verder wordt met hen het nieuws van de dag doorgenomen en hun favoriete muziek gedraaid.

De uitzending is te horen op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl en de gratis app van Exxact.

Advertenties uit de krant