Afbeelding

De23 start nieuwe lessenreeks

Algemeen

BARENDRECHT - Op dinsdag 3 april en woensdag 4 april begint Plusklas De 23 in Barendrecht een nieuwe reeks lessen van tien ochtenden. De23 is een externe plusklas en biedt wekelijks tijdens schooltijd les aan (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen, die op hun eigen basisschool te weinig uitdaging ondervinden.

Op dinsdag is er een plusklas voor kinderen tot en met groep 5 en op woensdag voor kinderen vanaf groep 5. Voor nieuwe leerlingen is de eerste les een gratis proefles.

Elke periode is er een nieuw projectthema. Door middel van creatieve denkopdrachten, ontwerpvragen, wiskundige puzzels of taalpuzzels en nog heel veel meer komt het project (en de kinderen) tot leven. Ouders kunnen hun kind aanmelden via contact@de23.nl of via 06-48862921. Vanwege de leerplicht dient de basisschool toestemming te geven voor deelname.

Plusklas De23 is opgericht door Irmgard Ballast. Zij is ECHA-specialist hoogbegaafdheid , universitair opgeleid en ze is oud-Leonardoleerkracht. Ook is zij KernTalentenanalist. Meer informatie is te vinden op www.de23.nl.

Advertenties uit de krant